Nee, nesouhlasím. Jako profíci nic nepředpokládej
me, ale zjišťujme přesné/skutečné místní podmínky a pak navrhujme řešení.
Osobně vnímám že udělat zásuvku ze světelného okruhu, obzvlášť pokud je určena pro spotřebič který vyžaduje samostatný zásuvkový okruh, jako prasárnu nehodnou profíka. Pár bodů jsem zde napsal s tím že jich je mnohem víc. Nehodlám v podstatě diskutovat ani nad jediným z nich a to ani v hypotetické rovině.
Ale téma je o něčem jiném. Věřit nebo nevěřit, případně do jaké míry věřit radám AI ohledně VTZ a dalších odborných dotazů. Bez ohledu na to co by jim poradil "servilní prodejce".

Vlastně nevím jak je to správně. Prosté nee, nelze by mělo stačit. Nicméně pro šťouraly a zvědavce by byla zapotřebí obšírnější vysvětlující odpověď. NIcméně když jsem dal zde do odpovědi pár důvodů proč ne, hned se ozvali dva kolegové a začali jednotlivé body rozebírat s tím, že by se mohla cesta najít pro tento a tento bod. To prostě nechápu a nechci se s někým dohadovat. Když řeknu nejde to, mám k tomu důvody. Pokud někdo nesouhlasí, ať si to udělá po svém. Já chci prostě klidně spát a ne hledat cesty pro něco s čím profesně nesouhlasím. To si nechávám na jiné případy a pro zákazníky ochotné zaplatit za neobvyklá ale bezpečná řešení.